Litoměřice: Získejte na svou akci až 30 tisíc korun z dotačního programu

29.01.2023 18:33 | Tisková zpráva

Máte nápad na nějakou komunitní akci ve městě? Chcete na ni získat až 30 tisíc korun? Do konce února můžete již pošesté žádat o příspěvek z Dotačního programu Zdravého města Litoměřice 2023, který je spuštěn od 16. ledna. Zájemcům bude stejně jako v minulém roce vyplaceno celkem 200 tisíc korun.

Litoměřice: Získejte na svou akci až 30 tisíc korun z dotačního programu
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Grant je pravidelně tvořen s cílem podpořit naplňování komunitního Plánu zdraví a kvality života města Litoměřice. Je systémem podpory organizacím, institucím i aktivním občanům, kteří chtějí přispět k rozvoji města a ke zlepšení kvality života jeho obyvatel. Téma letošního dotačního programu je „Zdraví má mnoho podob“.

V minulých letech byly z dotačního titulu podpořeny například projekty Běh pro hospic, Běh pro náhradní rodinu, Knihovna všemi smysly, Roztančíme Litoměřice, Vycházka do přírody za zdravou stravou nebo Prevence samovyšetření prsu pro širokou veřejnost a žáky středních škol.

Žádost o grant vyplňujte ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

Navrácení Ukrajinců

Proč by měli Ukrajinci, kteří už na Ukrajině nežijí třeba 20 let jít nyní za Ukrajinu bojovat? Nebo i ti, co jít bojovat nechtějí z jakýchkoliv důvodů, proč je nutit? Navíc nechápu to, že nejdřív jste vehementně podporovali přijetí uprchlíků z Ukrajiny a teď je zas tlačíte k návratu. Zamýšlel jste s...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Jarní mrazy poničily parky a stromořadí

13:05 Hradec Králové: Jarní mrazy poničily parky a stromořadí

Správci městské zeleně v Hradci Králové mapují škody po jarních mrazech. Poškozená stromořadí se nac…