Litoměřice se představují na veletrhu Holiday World v Praze

20.03.2022 11:47 | Tisková zpráva

V Praze tento víkend probíhá jubilejní 30. ročník veletrhu cestovního ruchu Holiday World a město Litoměřice je opět u toho. Na samostatném stánku prezentuje to nejzajímavější, co lze vidět a zažít v krásném městě lemovaném na jedné straně řekou Labe a Ohře a na straně druhé Českým středohořím.

Litoměřice se představují na veletrhu Holiday World v Praze
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Pracovníci odboru komunikace, marketingu a cestovního ruchu městského úřadu zde prezentují nejen atraktivity města, ale i zajímavosti a chystané akce svých partnerů, například kalendář akcí Zahrady Čech, Severočeské galerie výtvarného umění, Galerie marionet, Muzea Křišťálový dotek apod. Na obrazovce ve stánku laděném v grafickém vizuálu města jsou promítány poutavé fotografie a krátký film dokumentující krásy Litoměřic.

„Jedním z lákadel letošní sezóny jistě bude nová expozice budovaná v podkroví vyhlídkové věže Kalich, jejíž otevření plánujeme ve druhé polovině května. Věříme, že zaujme i bonusová knížka Vychutnejte si Litoměřice, která nabízí více než tři desítky slev a bonusů. I tu na veletrhu v Praze již nabízíme,“ informovala vedoucí odboru Eva Břeňová.

Po Praze budou Litoměřice k vidění i na veletrhu cestovního ruchu v Lysé nad Labem, kde mají být krásy města prezentovány také formou výstavy fotografií.

„Jsme rádi, že cestovní ruch poznamenaný dobou covidovou se opět rozjíždí. Teprve se ale ukáže, jak moc změnila pandemie chování turistů. Navíc lidé se v současné době cítí být ohroženi energetickou krizí a možnými dopady ukrajinské války a mohou si začít odpírat požitky jako například cestování,“ zamýšlí se vedoucí odboru komunikace, marketingu a cestovního ruchu Eva Břeňová. Přesto chtějí být Litoměřice na turisty připraveny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

7:37 Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

Zápisy do školek Mozaika, Demlova 28 a Nad Plovárnou se uskuteční ve dnech 6. a 7. května. Volných j…