Litvínov: Czedikova ulice je jednosměrná

16.04.2021 18:35

Czedikova ulice je od začátku dubna průjezdná jen v jednom směru. V souvislosti s rekonstrukcí mostu nad Mezibořskou ulicí stoupl provoz v Czedikově ulici, na což reagovali i obyvatelé ulice Ke Střelnici, kudy se řidiči vraceli na Podkrušnohorskou ulici.

Litvínov: Czedikova ulice je jednosměrná
Foto: zsmezibori.com
Popisek: Litvínov

Zda bude Czedikova ulice průjezdná pouze směrem k ulici Mezibořská i po dostavbě nového mostu, bude odbor správních evidencí řešit v příštích měsících, kdy bude mít již dostatek dat k vyhodnocení situace.

Zjednosměrnění ulice poukázalo také na to, že řada řidičů nesleduje dopravní značení a jezdí ve městě tzv. po paměti. „Bohužel strážníci denně řeší řadu řidičů, kteří zákazovou značku nerespektují. Jsou zvyklí, že tudy projet mohli a nyní novou značku ani nezaregistrují,“ potvrzuje Karel Šefl z Městské policie Litvínov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…