Louny: Sport mládeže je jednou z priorit města

17.08.2022 14:52 | Tisková zpráva

TJ Lokomotiva Louny ve spolupráci s Lounskou správou sportovních areálů a Městem Louny připravily opět i ve druhém prázdninovém měsíci Sportovní příměstský tábor se zaměřením na různá sportovní odvětví (florbal, házenou, atletiku, plavání aj.) pro ty nejmladší.

Louny: Sport mládeže je jednou z priorit města
Foto: archív autora
Popisek: Louny

V úvodu týdenního programu přišlo 40 „táborníků“ společně se svými trenéry na lounskou radnici, kde je ve Velké zasedací síni přivítal a potom si s nimi i povídal o historii města a radnice a také o současné práci Městského úřadu místostarosta Vladimír A. Hons, aby následně odpovídal na rozmanité dotazy malých návštěvníků.

V závěru besedy mohli zájemci nahlédnout do Pamětní knihy města Loun a ti odvážnější (což byli v podstatě všichni) si i vyzkoušet vlastní síly při potěžkávání vzácné knihy v kožené vazbě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…