Louny podporují sběr baterií

07.09.2018 16:51

Od 07.09.2018 bude možné vyzvednout si na Městském úřadě Louny papírovou krabičku na použité baterie. Krabičky jsou dostupné ve 4 barevných provedeních.

Louny podporují sběr baterií
Foto: archív autora
Popisek: Louny

Papírové krabičky budou rozdávány za účelem zlepšení skladování použitých baterií, naplněné krabičky lze vyprázdnit na místech k tomu určených, která naleznete na http://mapa.ecobat.cz. Krabičky zvané ECOCHEESE poskytla městu Louny zdarma společnost ECOBAT s.r.o.

Krabičky budou distribuovány zdarma v počtu 1 sada na 1 byt do vyčerpání zásob, a to v budově Městského úřadu Louny, Mírové nám. 35, kancelář č. 404, Ing. Vladimíra Ješátková.

Správné třídění baterií napomáhá k jejich recyklaci. Tím se šetří přírodní zdroje surovin a energie, které by byly potřeba k výrobě nových. Baterie a akumulátory obsahují škodlivé látky, které mohou znečistit životní prostředí.

Děkujeme občanům za aktivní přístup v oblasti nakládání s odpadem.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Územní studie tentokrát hledí do budoucnosti Henčova a Kosova

22:28 Jihlava: Územní studie tentokrát hledí do budoucnosti Henčova a Kosova

V nedávné době byly dokončeny dvě územní studie, které stanovují rozsah a způsob zástavby na plochác…