Luhačovice: Krása lázeňského města zaujala i na festivalu Tourfilm

16.05.2021 19:08

„Luhačovice – tady pramení zážitky“. Takový je název propagačního videospotu, kterým destinační společnost Zlínsko a Luhačovicko minulou sezonu zvala návštěvníky do největších moravských lázní. Důkazem, že se dílo více než podařilo, je čestné uznání poroty na celonárodní soutěži festivalu Tourfilm, který pořádá agentura CzechTourism.

Luhačovice: Krása lázeňského města zaujala i na festivalu Tourfilm
Foto: wikipedia
Popisek: Luhačovice

„Tady pramení Luhačovice, zážitky, pohoda nebo radost.“ Tento variabilní claim byl hlavním motivem letní kampaně, kterou díky vítězství v mezinárodní soutěži European Destination of Excellence připravila destinační společnost Zlínsko a Luhačovicko ve spolupráci s městem Luhačovice a s partnerskými podniky. Cílem kampaně bylo restartovat cestovní ruch v nejkrásnějších moravských lázních po loňské první vlně pandemie.

Spot, který v rámci kampaně vznikl, před několika dny ocenila porota festivalu Tourfilm čestným uznáním. Luhačovický spot plný barev, letní pohody a lázeňské atmosféry si své čestné uznání vybojoval mezi stovkou přihlášených spotů, filmů a propagačních videí.

„Mám z tohoto ocenění velkou radost a všem, kdo se na vzniku videospotu podíleli, gratuluji a děkuji za příkladnou prezentaci tohoto nádherného koutu Zlínského kraje,“ uvedl náměstek hejtmana Lubomír Traub, který má ve své gesci oblast cestovního ruchu.

„Realizací spotu jsme pověřili režiséra Pavla Vrágu a místní agenturu AB Manufaktura. Do tvorby spotu se navíc zapojila široká lokální komunita, jejíž nadšení dodává společnému dílu jedinečnou a autentickou atmosféru,“ sdělila manažerka destinace Zlínsko a Luhačovicko Jana Pastyříková.

Hlavních rolí se chopili herci Slováckého divadla Jitka Josková a Pavel Šupina.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…