Luhačovice: Rozsvícení vánočního stromu doplní Andělská jízda a světelná show

01.12.2022 17:39 | Tisková zpráva

Do krásného vánočního kabátu se lázeňské město obléklo už koncem minulého týdne, kdy se v ulicích rozsvítila světelná vánoční výzdoba.

Luhačovice: Rozsvícení vánočního stromu doplní Andělská jízda a světelná show
Foto: wikipedia
Popisek: Luhačovice

To nejočekávanější, tedy slavnostní rozsvícení vánočního stromu, ale přijde na řadu až tento týden, a sice v pátek 2. prosince. Následovat bude dvoudenní jarmark s doprovodným programem. Už tento pátek se slavnostně rozzáří celá radnice a vánoční strom, který trvale roste na náměstí 28. října.

Součástí rozsvícení vánočního stromu se starostenským čajem bude nově Andělská jízda a světelná show v podání skupiny Fajráci. Letos je připraven také dvoudenní jarmark s doprovodným programem, který je na programu v pátek 2. a v sobotu 3. prosince.

Anketa

Skončí válka na Ukrajině v roce 2023?

57%
43%
hlasovalo: 17934 lidí

„V pátek se mohou děti a dospělí přijít podívat na ukázku dravců, připraveny jsou dílničky pro děti, Trubači ZUŠ, FS a CM Malé Zálesí, PS Janáček Luhačovice, aj. Důležitou součástí bude dobročinná sbírka Korunka Luhačovice v čase od 15.00 do 17.00 hodin před radnicí,“ upřesnila tisková mluvčí Luhačovic Hana Srncová.

V sobotu se mohou návštěvníci těšit na umělecké kovářství Boršická kovárna, vánoční koncert v podání Magdalény Malaníkové a Mirky Soukalové a vyvrcholením bude projekce filmové pohádky Anděl páně II.

V Luhačovicích samozřejmě nezapomněli ani na Mikuláše, který se bude v pondělí 5. prosince prohánět po městě v historickém kočáře se svou družinou s čerty a anděly. Po mikulášské nadílce bude následovat opravdová čertovská diskotéka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…