Lysá nad Labem přijímá zádosti o příspěvek na likvidaci odpadních vod

05.01.2018 7:36

Vážení spoluobčané, dovolujeme si Vás touto cestou informovat o blížícím se termínu pro podávání žádostí o příspěvek na likvidaci odpadních vod z rozpočtu města Lysá nad Labem.

Lysá nad Labem přijímá zádosti o příspěvek na likvidaci odpadních vod
Foto: commons.wikimedia.org/Michal Kmínek
Popisek: Radnice v Lysé nad Labem

Příspěvek je poskytován jako kompenzace občanům s trvalým bydlištěm v Lysé nad Labem, Litoli, Dvorcích nebo v Byšičkách, jejichž nemovitost (rodinný dům) není z objektivních důvodů možno připojit na centrální kanalizační síť města. Je poskytován pouze na množství roční spotřeby vody stanovené na základě vyhlášky č. 120/2011 Sb. novele vyhlášky č. 428/2001 Sb., kterou se provádí zákon o vodovodech a kanalizacích.

Dalšími podmínkami pro přiznání příspěvku je skutečnost, že nemovitost slouží pouze k bydlení a ne k podnikání nebo rekreaci a nutnost doložení platby za likvidaci odpadních vod (viz příloha).

Pro přiznání tohoto příspěvku byla zpracována „Pravidla pro poskytování příspěvku na likvidaci odpadních vod z rozpočtu města Lysá nad Labem“. Tato pravidla byla schválena na 8. jednání Rady města dne 7. 3. 2017 usnesením č. 154 a následně Zastupitelstvem města na jeho 3. jednání dne 29. 3. 2017 usnesením č. 54.

Termín pro podání žádosti byl „Pravidly pro poskytování příspěvku na likvidaci odpadních vod z rozpočtu města Lysá nad Labem“ stanoven do 31. ledna 2017.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…