Magistrát prosí Havířovany o vyplnění dotazníku, chce analyzovat sportovní vyžití ve městě

17.03.2018 14:50

Od čtvrtečního dne mohou Havířované na stránkách města vyplnit dotazník, ve kterém mohou vyjádřit svůj pohled na možnosti sportovního vyžití v Havířově. Dotazník je součástí analýzy k novému plánu rozvoje sportu v Havířově a městu pomůže získat potřebné informace.

Magistrát prosí Havířovany o vyplnění dotazníku, chce analyzovat sportovní vyžití ve městě
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

„Dotazník by měl zobrazit současný stav sportovní infrastruktury v našem městě, charakteristiky sportovní participace obyvatel a zhodnotit současnou spokojenost se sportováním v Havířově, což bude cennou pomocí pro zástupce města při vytváření podmínek pro pohybové aktivity všech obyvatel,“ stojí v průvodním textu dotazníku na stránkách města.

Výsledkem analýzy by pak měly být návrhy na zlepšení stavu ve sportovní oblasti. „Považujeme proto za velmi důležité zjistit Vaše názory. Právě prostřednictvím dotazníku získáme nejvěrnější pohled veřejnosti, který bude velmi důležitý pro celý plán,“ apeluje město v průvodním textu.

Tvorba koncepce rozvoje sportu ve městě je součástí evropského projektu, zaměřeného na zpracování strategických dokumentů. Vyplnění dotazníku zabere jen pár minut a místní jej mohou vyplňovat až do 9. dubna 2018.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Územní studie tentokrát hledí do budoucnosti Henčova a Kosova

22:28 Jihlava: Územní studie tentokrát hledí do budoucnosti Henčova a Kosova

V nedávné době byly dokončeny dvě územní studie, které stanovují rozsah a způsob zástavby na plochác…