Město Havířov se zapojilo do programu DEJ TIP

13.10.2012 6:31

Město Havířov se zapojilo do programu DEJ TIP, který umožňuje obyvatelům nebo návštěvníkům města zaslat tip neboli fotografii s komentářem, která upozorňuje na závady v ulicích města - výtluky na silnici, poškozené dopravní značení, nefunkční veřejné osvětlení a podobně.

Město Havířov se zapojilo do programu DEJ TIP
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

Aplikace je určená pro tzv. chytré mobilní telefony, jejichž prostřednictvím mohou lidé snadno a rychle nahlásit zjištěné závady. Bližší informace zde.

 Získání aplikace DEJ TIP je velmi jednoduché. Podle typu mobilního zařízení (iPhone/iPad nebo telefon s OS Android) si zájemci mohou aplikaci stáhnout pomoci QR kódů dostupných na stránkách www.dejtip.eu, popřípadě mohou využít stejného nástroje, který používají u svého chytrého telefonu. Stažení programu do mobilu je zdarma.

 Tip obci mohou zájemci zasílat tak, že ve svém smartphonu spustí aplikaci DEJ TIP, vyfotí závadu, na kterou chtějí upozornit, přiřadí ji k příslušné kategorii a případně připojí komentář a kliknou na "odeslat". Tip bude doručen pracovníkům Odboru komunálních služeb havířovského magistrátu, kteří jej neprodleně budou řešit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: havirov-city.cz

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Chemický postřik proti plevelu

13:37 Kolín: Chemický postřik proti plevelu

Město Kolín informuje své obyvatele o harmonogramu chemického postřiku proti plevelu.