Město Semily investuje do bytových domů

27.11.2016 20:06

Mezi investice, které v budoucnu městu přinesou významné úspory, bezesporu patří investice do zateplování městských budov. V uplynulých letech takto město investovalo do výměny oken a zateplení u čtyř bytových domů.

Město Semily investuje do bytových domů
Foto: Luděk Kovář, Wikimedia Commons
Popisek: Semily

V letošním roce město investovalo 1.370.000,- Kč do vnitřního zateplení a výměny oken v bytovém domě na sídlišti Oleška. Na základě výběrového řízení byla vybrána firma Window Holding a.s., která dokončila zateplovací práce v závěru října t.r.

"V letošním roce jsme zateplili a provedli výměnu oken v bytovém domě s 27 bytovými jednotkami v ulici K Jeslím na Olešce. Na tuto akci jsme zároveň zpracovali žádost o dotaci i IROPu, s možností získání dotace ve výši 29 %." sdělila Daniela Jínová, jednatelka Městské bytové správy.

Kromě zateplování a výměny oken a vstupních dveří bytových domů město investuje i do kompletní rekonstrukce uvolněných bytů. V letošním roce tak bylo rekonstruováno 32 bytů, přičemž náklady na rekonstrukci jednoho bytu dosáhly částky v průměru okolo 127.000,- Kč.

Zdroj: Semilské noviny

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…