Město Znojmo podpoří hned dvě charitativní akce

13.03.2017 7:29

Bezplatným zapůjčením prostor Městského divadla podpoří město Znojmo hned dvě charitativní akce, jejichž výtěžek bude věnován na léčbu dvou nemocných dětí: Nikolky Fajmonové a Michala Pelána.

Město Znojmo podpoří hned dvě charitativní akce
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Benefiční divadelní představení Záskok od Járy Cimrmana na podporu Nikolky Fajmonové, která trpí akutní leukémií a čeká na transplantaci kostní dřeně, se uskuteční 17. března 2017 od 18:00 hodin. Nadace ADRA organizuje ve prospěch nemocné Nikolky veřejnou finanční i materiální sbírku a pomáhá s oslovením dobrovolníků, kteří se chtějí zapsat do registru dárců kostní dřeně. Vstupné na divadelní představení je 100 korun.

Charitativní koncert, který pomáhá dobré věci, v tomto případě Michalu Pelánovi, se uskuteční 18. dubna 2017. Chlapec trpí svalovou distrofií a jedinou nadějí pro něj by mohla být nákladná léčba pomocí aplikace kmenových buněk. Také znojemská charita se zapojila do pomoci nemocnému Michalovi a zřídila pro něj sbírku. Na koncertě vystoupí znojemští umělci Nikol Kotrnetzová, Tereza Holubová, Sára Milfajtová, Jakub Smolík a Petr Kolář.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

22:09 Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

Mozaikovou lunetu Maxe Švabinského s názvem Budovatelé Národního divadla budou moci již brzy obdivov…