Mikulov: Městské kino prochází rozsáhlou rekonstrukcí

22.07.2019 16:59

Městské kino je už třetí týden zavřené a probíhá zde rozsáhlá rekonstrukce podia.

Mikulov: Městské kino prochází rozsáhlou rekonstrukcí
Foto: mikulov.cz
Popisek: Mikulov

„Při namátkové kontrole se zjistilo, že parkety na jevišti jsou již v havarijním stavu. Některé byly uvolněné, jiné poškozené, za plátnem kus podlahy chyběl úplně. Používání jeviště by mohlo být nebezpečné pro účinkující, a proto je rekonstrukce nezbytná z bezpečnostních důvodů,“ řekla ředitelka společnosti Mikulovská rozvojová Petra Eliášová.

Kompletní odstranění stávajících parket, zpevnění jeviště a pokládka nových parket, pořízení nového schodiště na jeviště, které nahradí nynější nestabilní a poškozené schodiště, zbroušení a nalakování podlahy pod pódiem vyjde na 362 tisíc korun. Rekonstrukci na základě výběrového řízení provádí Podlahářství Podluží z Moravské Nové Vsi.

Podlahářské práce budou hotovy do začátku srpna, poté se bude čekat na vytuhnutí laku a pak mohou nastoupit technici, aby znovu nainstalovali promítací plátno a ozvučovací techniku. Zároveň proběhne generální vyčištění koberců a sedaček a revize a případná oprava osvětlení v kinosále. „Díky doplnění parket v prostoru za oponou a řádné instalaci ozvučovací techniky se zvýší komfort pro všechny účinkující i kulisáky a samozřejmě bude v celém kině ještě lepší zvuk než doposud, což určitě diváci a návštěvníci kina ocení,“ doplnila na závěr Petra Eliášová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…