Mladá Boleslav: Cyklopark na Štěpánce bude mít osvětlení a projde celkovou revitalizací

23.09.2022 6:32 | Tisková zpráva

V cykloparku v mladoboleslavském lesoparku Štěpánka začaly práce související s vybudováním osvětlení. To zajistí, že areál budou moci využívat zájemci i v pozdějších hodinách a v období, kdy se brzy stmívá.

Mladá Boleslav: Cyklopark na Štěpánce bude mít osvětlení a projde celkovou revitalizací
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

„Osvětlení venkovních sportovních areálů je jedním z témat, která řešíme. V tomto roce jsme otevřeli nové víceúčelové hřiště v příměstské části Čejetice, které zahrnuje právě i osvětlení. Nyní bude osvětlen cyklopark a připravujeme také projekty osvětlení hřišť u 5. ZŠ Mladá Boleslav, 6. ZŠ Mladá Boleslav, 7. ZŠ Mladá Boleslav a 8. ZŠ Mladá Boleslav,“ řekl první náměstek primátora Mladé Boleslavi Jiří Bouška.

Cyklopark v lesoparku Štěpánka provozuje Městská společnost sportovní a rekreační areály. Začátek budování osvětlení byl naplánován tak, aby v sobotu 17. září proběhl cyklokrosový závod Brilonkros pro všechny věkové kategorie, který organizoval mladoboleslavský klub Brilon Racing Team.

Současně s budováním osvětlení, které bude šetrné s ohledem na prostředí lesoparku, proběhne i celková úprava cest včetně osazení nových stromů a keřů.

„S revitalizací cykloparku nám finančně pomůže společnost ŠKO-ENERGO, za což velmi děkujeme,“ dodal první náměstek Bouška, který si aktuální stav prohlédl ve čtvrtek společně s obchodním a provozním ředitelem Městské společnosti sportovní a rekreační areály Ondřejem Ramešem. Práce by měly být hotové do poloviny listopadu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

7:37 Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

Po několika měsících provedlo město Děčín spolu s technickými službami další test kontejneru na směs…