Mladá Boleslav: Další dětský koutek vznikl v Michalovicích

28.08.2011 21:19

Vzhledem k nedostatku míst v mateřských školách přibývají v Mladé Boleslavi i další nové soukromé aktivity, které mohou pomoci maminkám s malými dětmi.

Mladá Boleslav: Další dětský koutek vznikl v Michalovicích
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Vznikl také Dětský koutek v Michalovicích, který nabízí hlídání dětí bez ohledu na věk a denní dobu. Je zde možné hlídání dětí po celý den nebo na krátkou dobu podle přání rodičů. V koutku je herna, spací místnost, hygienické zázemí a velká zahrada a hra a péče o děti probíhá pod vedením diplomovaných dětských sester.

Další podrobnosti je možné získat na webu www.hlidanimb.cz. Například nový dětský klub Bublinka s kapacitou až 15 dětí vzniká při 6. základní škole. Bublinka bude od 1. září nabízet službu krátkodobého hlídání dětí ve věku 2 až 4 roky. V srpnu byl zahájen také provoz soukromého Dětského koutku Nika v ulici 17. listopadu 1189 v panelovém domě ve třetím poschodí. Koutek je pro děti od 3 do 15 let. Provozní doba je od pondělí do pátku v době od 7:00 do 16:00. Souběžně ovšem pokračuje snaha města zvýšit kapacity v mateřských školách.

reklama

autor: mb-net.cz

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Nejvíce se líbila autobusová zastávka s magnoliemi, vyzdobily ji děti z Předmostí

10:28 Přerov: Nejvíce se líbila autobusová zastávka s magnoliemi, vyzdobily ji děti z Předmostí

Soutěž o nejoriginálnější jarní výzdobu autobusové zastávky zná svého vítěze. Letos kreativci vzdáva…