Mladá Boleslav: Do regionu míří osm nových policistů

25.01.2020 12:20

Na Mladoboleslavsku bude více policistů. Od prvního února nastoupí do služby v našem regionu dalších osm příslušníků, kteří jsou čerstvými absolventy ročního kurzu základní odborné přípravy.

Mladá Boleslav: Do regionu míří osm nových policistů
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Tito policisté zde budou tři měsíce, po skončení stáže k nám nastoupí policisté noví. "Toto personální posílení jednoznačně vítáme, je to výsledkem poměrně dlouhého jednání s ministrem vnitra Janem Hamáčkem, který městu přislíbil účinně pomoci. Já jsem spokojen, protože tato pomoc je skutečně účinná, policisté by měli být vidět hlavně v ulicích," řekl náměstek primátora Robin Povšík.

Podle něj jde vstříc tomuto projektu velmi výrazně i město, které policistům poskytne ubytování. "Byl bych velmi rád, kdyby si někteří z nich Boleslav oblíbili a chtěli zde zůstat natrvalo," doplnil náměstek Robin Povšík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…