Mladá Boleslav: Letecký den se bude konat v příštím roce

05.05.2020 13:59

Situace s virovou pandemií, která ochromila chod celé Evropy, zasáhla i do plánů pořadatelů Dobového leteckého dne, který se měl konat v Mladé Boleslavi 13. června 2020. Již nyní je ovšem velmi pravděpodobné, že v době plánovaného konání této akce nebude možné setkání většího počtu lidí, přičemž letecký den přiláká pravidelně 10 až 15 000 návštěvníků.

Mladá Boleslav: Letecký den se bude konat v příštím roce
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Pořadatelé z Aeroklubu Mladá Boleslav a Nadačního fondu letadla Metoda Vlacha rozhodli, že Dobový letecký den nezruší, ale přesunou na příští rok do stejného termínu, a sice na sobotu 12. června 2021.

Pro letošní již 13. ročník byla připravena pestrá nabídka historických letounů z Čech i ze zahraničí. Letecký den – Historical Airshow se měl letos konat u příležitosti výročí 75 let od ukončení 2. světové války a osvobození Československa.

Pořadatelé děkují všem partnerům a spolupracovníkům za připravovanou pomoc v letošním roce a pevně doufají, že se partnery této akce stanou i v případě, že se akce bude konat v příštím roce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

11:17 Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

V rámci příprav oslav 90. výročí založení Botanické zahrady Petra Albrechta v Prostějově, které se u…