Mladá Boleslav: Na Svatováclavskou jízdu se mohou zájemci přihlásit do 31. srpna

12.08.2021 18:55

Město Mladá Boleslav ve spolupráci s Klubem historických vozidel MB uspořádá již 19. ročník Svatováclavské jízdy historických vozidel v den svátku sv. Václava, v úterý 28. září 2021.

Mladá Boleslav: Na Svatováclavskou jízdu se mohou zájemci přihlásit do 31. srpna
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Organizátoři plánují tuto akci uspořádat opět v plném rozsahu i s doprovodným programem. Zájemci o účast musí přihlášky poslat nejpozději do 31. srpna 2021 na e-mailovou adresu khvmb@seznam.cz.

Součástí těchto oslav bude také demonstračně-propagační jízda historických vozidel. Trasa Svatováclavské jízdy povede městem Mladá Boleslav v celkové délce cca 10 km. Před touto jízdou budou vozidla soustředěna na parkovišti na Komenského náměstí v centru města, kde si je budou moci návštěvníci oslav prohlédnout. Po demonstrační jízdě městem Mladá Boleslav budou vozidla vystavena na městském fotbalovém stadionu, kde bude probíhat doprovodný kulturní program, jak pro dospělé tak i pro děti.

Pořadatelé uvítají, pokud to bude možné, aby posádky byly v dobovém kostýmu - odpovídající přibližně době výroby jejich vozidla.

Vzhledem k velkému zájmu účastníků upozorňujeme, že pozdní přihlášky nebudou akceptovány. Podrobnosti a další časové údaje budou přihlášeným osobám zaslány s potvrzením přihlášky do 18. 9. 2021. Přednost bude dána vozidlům do roku výroby 1975. Pořadatel si vyhrazuje právo omezit počet účastníků.

Přihlášku na akci najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Charitativní projekt DEKA pro Hospic sv. Lazara vrcholí

7:37 Plzeň: Charitativní projekt DEKA pro Hospic sv. Lazara vrcholí

V sobotu 18. května na cyklostezce mezi Městem Touškovem a Kozolupy vyvrcholí projekt DEKA pro Hospi…