Mladá Boleslav: Na třídě V. Klementa začíná stavba odbočovacího pruhu

15.06.2017 16:44 | Zprávy

Odstraněním křovinatého pásu a vyjmutím stromů u třídy V. Klementa v blízkosti parkoviště u Škody Muzea začaly ve středu 14. června přípravy na výstavbu odbočovacího pruhu na tzv. Severovýchodní tangentu. Výstavba má skončit během první poloviny července. Dočasně se zde proto mohou auta na třídě V. Klementa před vjezdem do křižovatky s tangentou řadit pouze v jednom pruhu. Také je dočasně zrušen přechod pro chodce přes třídu V. Klementa před křižovatkou.

Mladá Boleslav: Na třídě V. Klementa začíná stavba odbočovacího pruhu
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Dosud před křižovatkou sice nebyly dva jízdní pruhy vyznačeny, ale vzhledem k dostatečné šíři vozovky se běžně auta odbočující na tangentu stavěla do pravé části jízdního pruhu, vozidla jedoucí dále po třídě V. Klementa do levé části.

Tato stavba patří ke skupině projektů, na kterých spolupracuje město Mladá Boleslav se Škodou Auto a které byly obsaženy ve smlouvě o spolupráci, kterou vedení města a automobilky podepsaly letos v březnu.

Mezi tyto projekty patří i další úpravy křižovatek na třídě V. Klementa, které se chystají v letech 2017 a 2018. Jedná se o nová řešení křižovatek s s ulicemi Husova (formou světelné křižovatky) a Laurinova (formou odbočovacího pruhu).

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

porodnost

Paní Schillerová, nemyslíte, že alfou a omegou zvýšení porodnosti je kromě toho, co píšete hlavně zvýšení životní úrovně občanů ČR a zvýšení mezd? A jestli si to myslíte, máte i plán, jak toho docílit? A co jste proto udělali dosud - třeba za období, kdy jste byli ve vládě a třeba vy sama jste byla ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Písek: Radnicí zněl cinkot medailí, přinesli je ukázat písečtí „ZIPáci“

13:37 Písek: Radnicí zněl cinkot medailí, přinesli je ukázat písečtí „ZIPáci“

Tanečnice a tanečníci z Tanečního centra Z.I.P. se spolu s lektory přišli na radnici podělit o rados…