Mladá Boleslav: Obrovský zájem o předkolo Evropské ligy

30.07.2014 19:30

Při úterním zahájení prodeje vstupenek na utkání druhého předkola Evropské ligy FK Mladá Boleslav - Olympique Lyon projevili fotbaloví příznivci tak velký zájem, že se u fanshopu v areálu Městského stadionu tvořila fronta několik desítek metrů dlouhá.

Mladá Boleslav: Obrovský zájem o předkolo Evropské ligy
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Ve středu předprodej pokračuje. I přes obrovský zájem o vstupenky na čtvrteční fotbal FK Mladá Boleslav - Olympique Lyon ještě není zcela vyprodáno, potvrdil manažer komunikace fotbalového klubu Jiří Koros a zdůraznil: „Rezervace písemné ani telefonické nejsou možné, zájemci si musí osobně pro vstupenku přijít do fanshopu, dokud ještě nějaké jsou." Předprodej vstupenek na FK Mladá Boleslav - Olympique Lyon pokračuje ve fanshopu v přízemí jižní tribuny fotbalové arény ve středu od 13 do 16 hodin za lidovou cenu 150,- Kč.

Pokud i po středečním předprodeji nějaké vstupenky zbudou, pořadatelé je k prodeji nabídnou v pokladně hlavní vstupní brány do areálu městského stadionu půldruhé hodiny před výkopem, to znamená ve čtvrtek od 17,30 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…