Mladá Boleslav: Platnost modrých parkovacích karet je nutné prodloužit

04.05.2019 13:58

Řidiči, kteří mají modrou parkovací kartu do některé z lokálních rezidentních zón a ještě si ji letos neprodloužili, by tak měli co nejdříve učinit, platnost neprodloužených karet skončila 30. dubna.

Mladá Boleslav: Platnost modrých parkovacích karet je nutné prodloužit
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

To se týká všech majtelů této parkovací karty (viz obrázek) z lokalit v ulicích Pezinská, Laurinova, Jičínská, Purkyňova a třída V. Klementa, kteří si dosud osobně platnost svého oprávnění neprodloužili na další období.

Oprávnění je možné prodloužit ve výdejně na adrese Starofarní 152 v kanceláři č.8 v době od 8-12 a od 13-16, a to každý všední den.

Platnost těchto parkovacích karet skončila

Na novou registraci či prodloužení platnosti stávajícího oprávnění mají nárok obyvatelé, kteří mají trvalé bydliště v dané lokalitě, nebo právnické a fyzické osoby, které mají v lokalitě provozovnu nebo sídlo firmy. Občané města musí své trvalé bydliště při registraci prokázat občanským průkazem a doložit právní vztah k vozidlu (např. technický průkaz), na které oprávnění na další období žádají.

Pokud člověk žádá o změnu RZV (SPZ), musí k nové registraci přinést svoji stávající kartu, kterou je nutné odevzdat. Stejně tak musí kartu odevzdat každý, kdo pozbyl právo na její držení nebo o prodloužení již nemá zájem. Veškeré informace naleznete na webu Parkovacích domů ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…