Mladá Boleslav: Poničení autobusů provoz MHD neochromí

18.07.2017 10:00

Ze soboty 15. na neděli 16. července došlo v areálu Dopravního podniku Mladá Boleslav k řádění vandala. Ten vnikl do budovy, kde ohrožoval na životě vrátného a zdemoloval několik kanceláří. Bohužel také poničil čelní skla devíti autobusů.

Mladá Boleslav: Poničení autobusů provoz MHD neochromí
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Vedení dopravního podniku celou neděli tuto krizovou situaci intenzivně řešilo. Podle sdělení ředitele podniku Marka Džuvarovského naštěstí provoz linek nebude nijak omezen.

Ačkoliv všech devět autobusů je vyřazeno z provozu do doby, než bude vyměněno sklo, podařilo se sehnat náhradní autobusy. Oprava bude trvat maximálně dva týdny.

Jednotlivé linky městské hromadné dopravy tak budou plně zajištěny v prázdninovém rozsahu. Tři z vypůjčených autobusů nemají odbavovací systém dopravního podniku, jízda těmito stroji proto bude pro veřejnost zdarma. Dopravní podnik je použije na nejméně využitých trasách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

11:33 Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

Některé projekty v krajském městě se neobejdou bez dobré spolupráce a komunikace mezi krajem a měste…