Mladá Boleslav: Portál sociálních služeb nabízí pomoc v životních situacích

02.01.2019 10:01

Od pondělí 17. prosince 2018 funguje nový internetový Portál sociálních služeb města Mladá Boleslav. Lidé pomocí speciálních webových stránek mohou vyhledávat pomoc ve složitých životních situacích pro sebe i své blízké.

Mladá Boleslav: Portál sociálních služeb nabízí pomoc v životních situacích
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Portál sociálních služeb města Mladá Boleslav funguje na webové adrese www.kpssmb.cz, nebo jej lze vyhledat pomocí odkazu v levém menu na titulní straně webu města Mladá Boleslav. Portál fungoval již několik let, ale nyní byl aktualizován jeho obsah a modernizována grafická podoba tak, aby se stránky mohly pohodlně zobrazovat i na mobilních zařízeních.

Na Portálu sociálních služeb města Mladá Boleslav lze jednoduše, pomocí zadání konkrétního problému, najít kontakty na poskytovatele sociálních služeb, kteří se zadané problematice věnují a poskytují příslušné sociální služby. Samostatnou část tvoří nouzové kontakty na složky Integrovaného záchranného systému a základní kontakty na důležité úřady a zdravotnická zařízení v Mladé Boleslavi.

Portál nabízí i aktuality ze sociální oblasti, nebo inzerci poskytovatelů sociálních služeb.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

10:29 Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

Během Slavností svobody, které se konají od 3. do 6. května, bude v centru Plzně omezený provoz. Náv…