Mladá Boleslav: Primátor Nwelati přijal na radnici úspěšného fotbalistu

31.05.2019 12:14

Ve středu v poledne přijal primátor města Raduan Nwelati v obřadní síni magistrátu nejúspěšnějšího člena týmu FK Mladá Boleslav, Nikolaye Komlichenka. Ten byl včera na slavnostním galavečeru Ligové fotbalové asociace vyhlášen cizincem sezony, a je také autorem střeleckého rekordu, když letos nastřílel 28 gólů.

Mladá Boleslav: Primátor Nwelati přijal na radnici úspěšného fotbalistu
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

"Chtěl bych celému fotbalovému klubu poděkovat za skvělou reprezentaci Mladé Boleslavi, věřím, že se jim povede i poslední zápas a podaří se jim dostat se do Evropy. Především ale gratuluji Nikolayi Komlichenkovi a je mi ctí, že jej můžu přivítat jménem magistrátu, občanů našeho města i jménem svým," uvedl Raduan Nwelati. Boleslavskému kanonýrovi předal na památku kovovou sošku Elegána boleslavského, novou knihu o Mladé Boleslavi a další upomínkové předměty.

Nikolay Komlichenko poděkoval primátorovi za ocenění, ale využil také příleřitosti a vyjádřil vděčnost celému realizačnímu týmu FK Mladá Boleslav. "Patří jim mé velké poděkování, protože bez nich bych takového úspěchu určitě nedosáhl," řekl talentovaný ruský střelec. Raduan Nwelati od něj dostal zarámovaný pamětní list s otisky Komlichenkových slavných chodidel a fotbalový dres s číslem 11, který obléká v barvách boleslavského klubu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Praha 2 má nový poesiomat

19:06 Praha 2 má nový poesiomat

Návštěvníci Sadů Svatopluka Čecha na Vinohradech mají od včerejšího dne novou atrakci – hrací skříňk…