Mladá Boleslav: Septemberfest si můžete užít na Krásné louce již dnes odpoledne

03.09.2022 11:47 | Tisková zpráva

Jedna z největších akcí podzimu, Septemberfest, se koná již v sobotu 3. září od 14 hodin na Krásné louce. Na 11. ročníku oblíbené akce na vás kromě možnosti ochutnat piva různých značek i občerstvení všeho druhu čeká i kulturní program, specifické pivní soutěže i atrakce a soutěže pro děti.

Mladá Boleslav: Septemberfest si můžete užít na Krásné louce již dnes odpoledne
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Vstupné je 100 Kč. Parkování bude možné přímo na Krásné louce. Pivní slavnost vždy úspěšně zahájí sérii velkých podzimních akcí v Mladé Boleslavi. "Těším se, že nám bude přát počasí a že se všichni dobře pobavíme," řekl náměstek primátora Daniel Marek.

V rámci doprovodného programu zde vystoupí Komunál, Ivan Mládek, Debil Heads, Crossband aj. Těšit se můžete na piva velkých i menších pivovarů, ale samozřejmě zde budou i nealkoholické nápoje a různé formy občerstvení.

Letos pro vás vznikne přímo na Krásné louce velké parkoviště, na které bude příjezd pouze z Ptácké ulice okolo Neonlaku. Při zaplnění kapacity můžete využít parkovací dům v nemocnici nebo v Jaselské ulici, oba jsou vzdálené zhruba 700 metrů od Krásné louky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Tomáš Czernin byl položen dotaz

Válka na Ukrajině

Pane senátore, opravdu věříte tomu, že má Ukrajina šanci Rusko porazit, a že ji USA a ostatní budou podporovat do nekonečna? Nechápejte mě špatně, přeji si, aby Ukrajina Rusko porazila, ale myslím, že je to dost nereálná vize. A co mě ještě na vašem komentáři zarazilo je, že v něm vůbec nepíšete o m...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Dronaři vylepšili aplikaci mapující dopravní nehody, nově ji nasnímají ve 3D

16:09 Plzeň: Dronaři vylepšili aplikaci mapující dopravní nehody, nově ji nasnímají ve 3D

S ještě lepší aplikací, mapující dopravní nehody, přišli plzeňští dronaři. Crash Inspektor, jak se v…