Mladá Boleslav: Septemberfest si můžete užít na Krásné louce již dnes odpoledne

03.09.2022 11:47 | Tisková zpráva

Jedna z největších akcí podzimu, Septemberfest, se koná již v sobotu 3. září od 14 hodin na Krásné louce. Na 11. ročníku oblíbené akce na vás kromě možnosti ochutnat piva různých značek i občerstvení všeho druhu čeká i kulturní program, specifické pivní soutěže i atrakce a soutěže pro děti.

Mladá Boleslav: Septemberfest si můžete užít na Krásné louce již dnes odpoledne
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Vstupné je 100 Kč. Parkování bude možné přímo na Krásné louce. Pivní slavnost vždy úspěšně zahájí sérii velkých podzimních akcí v Mladé Boleslavi. "Těším se, že nám bude přát počasí a že se všichni dobře pobavíme," řekl náměstek primátora Daniel Marek.

V rámci doprovodného programu zde vystoupí Komunál, Ivan Mládek, Debil Heads, Crossband aj. Těšit se můžete na piva velkých i menších pivovarů, ale samozřejmě zde budou i nealkoholické nápoje a různé formy občerstvení.

Letos pro vás vznikne přímo na Krásné louce velké parkoviště, na které bude příjezd pouze z Ptácké ulice okolo Neonlaku. Při zaplnění kapacity můžete využít parkovací dům v nemocnici nebo v Jaselské ulici, oba jsou vzdálené zhruba 700 metrů od Krásné louky.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Zajímá mě, co si přeje ODS?

Protože vy na jednu stranu tvrdíte, že: ,,Zdá se, že si voliči nepřejí další federalizaci EU, bezbřehou migraci a ničení konkurenceschopnosti a životní úrovně radikální zelenou ideologií vtělenou do Green Dealu. To je nadějná zpráva." Jak ale vysvětlíte vaše spojení s Lidovci a TOPkou? Nemyslíte, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Za volantem seděli opilí. Řidič to na strážníky zkoušel s jedním pivem

20:27 Vyškov: Za volantem seděli opilí. Řidič to na strážníky zkoušel s jedním pivem

Hlídka městské policie, která v okolí Sídliště Osvobození prováděla kontrolní činnost, si v neděli 2…