Mladá Boleslav: Série vánočních besídek pro seniory

04.12.2018 15:14

V pondělí odpoledne se v domě s pečovatelskou službou uskutečnila vánoční besídka pro zdejší obyvatele. Zúčastnila se jí také náměstkyně primátora Miroslava Kašpárková, vedoucí sociálního odboru Andrea Reslová nebo ředitelka DPS Jana Volfová.

Mladá Boleslav: Série vánočních besídek pro seniory
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

O kulturní program na úvod se postaraly děti z mateřské školy Beruška, které zazpívaly několik koled a zarecitovaly vánoční básničky. "Přeji vám všem klidný advent a především pevné zdraví," popřála přítomným mimo jiné Miroslava Kašpárková.

Prozradila jim také, že od vedení města dostanou zdejší senioři k Vánocům poukázku do lékárny a seznámila je s možností zajistit autobus, který by je odvezl na adventní trhy na Výstaviště, prohlídku osvětleného města a Staroměstského náměstí s vánočním stromem.

Už ve čtvrtek pokračuje série besídek v nedalekém penzionu pro seniory, příští týden je na řadě DPS Sadová a Havlíčkova, poslení na řadě jsou pak Čejetice, kde se k vánočnímu posezení senioři sejdou 19. prosince.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

19:06 Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

Využijte možnost bezplatné přepravy z Labské stezky přes Klíši a Bukov na Severní Terasu.