Mladá Boleslav: Soutěž Boleslavsko hledá talent už zná jména finalistů

17.10.2020 8:38

Soutěž pro nadané děti, kterou vyhlašuje Nadační fond Šance pro děti, už zná desítku finalistů letošního ročníku.

Mladá Boleslav: Soutěž Boleslavsko hledá talent už zná jména finalistů
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

"Výběr byl opravdu těžký a všichni jsou tak nadaní, že to byl skutečně oříšek, vybrat jich jen deset. S jedním z jasných favoritů, Adamem Kopeckým, jsme se nakonec dohodli, že se stane členem poroty. Přece jen je to mistr světa v judu, takže jeho názor na sportovní výkony bude určitě přínosem," uvedl náměstek primátora Daniel Marek, který usedl i v porotě letošního pokračování Boleslavsko hledá talent . Spolu s ním vybírali finalisty Milan Pruner, předseda Kultury MB, za nadační fond Iva Crookston, Pavla Jenčová a Markéta Amerighi.

Anketa

Obáváte se dalšího vývoje situace kolem nemoci COVID-19? (Ptáme se od 15.10.2020)

74%
26%
hlasovalo: 21991 lidí

Jde již o čtvrté pokračování soutěže, která je určena jednotlivcům i skupinám, nadaným dětem od 8 - 18 let, a to z nejrůznějších oborů, ať už jde o umění, sport, kulturu či cokoliv dalšího. Možnost zúčastnit se mají všechny talentované děti, které bydlí v Mladé Boleslavi, nebo sem chodí do školy. Hlavní cenou je opět částka 50 tisíc korun, která je určena na rozvoj talentu. Stříbrný soutěžící dostane 30 tisíc korun a soutěžící na třetím místě bude oceněn částkou 20 tisíc korun.

Aktuálně už se pracuje na přípravách dinále, ovšem to, tda se skutečně uskuteční v plánovaném termínu 6. listopadu v 16 hodin, bude záležet na epidemiologické situaci.

"Za předpokladu, že budeme povoleno shromažďovat alespoň 10 lidí, se finále uskuteční. Plánujeme letos online přenos přes YouTube. Čeká nás i několik krásných překvapení v podobě speciálních ocenění dětských projektů jak kulturních, tak charitativních, a diváci budou moci prostřednictvím online ankety hlasovat o ceně diváků," uvedla Iva Crookston.

Ve finálové porotě ani tentokrát nebudou chybět hvězná jména, tentokrát zde zasednou Pavel Callta, Veronika Lálová a Nelly Řehořová.

Finalisté:
Ilona Sofie Vlková (sólový tanec high heels)
Jumping Kangaroos (aerobik)
UR Dancers (hip hop, street dance)
O. Vokurka a K. Hřebíčková (latinskoamerické tance)
Radek Štrobach (capoiera)
Veronika Divišová (ukulele, zpěv)
Daniel Šorm (sólový zpěv)
David Coufal (hra na klavír a varhany)
Adéla Šturmová (sólový zpěv, hra na klavír)
Natálie Tužilová (plavání)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

10:23 Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

Z Přerova na Bumbálku cyklobusem – a zpátky už v sedle kola! Také letos zajišťuje město tuto oblíben…