Mladá Boleslav: Střední škola Na Karmeli získá díky městu další prostory

09.11.2019 15:55

Mladoboleslavská střední škola Na Karmeli získá zbrusu nové odborné učebny. Radní Mladé Boleslavi souhlasili s vypsáním výběrového řízení na zhotovitele stavby, která vznikne v půdních prostorách školy.

Mladá Boleslav: Střední škola Na Karmeli získá díky městu další prostory
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Oznámil to náměstek primátora Robin Povšík. "Záleží nám na neustálém zvyšování kvality zdejšího školství. Ačkoliv příslušná vzdělávací instituce je zřízena krajem, působí v městské budově. Kapacity školy jsou vzhledem k poptávce nedostatečné, proto jsme se rozhodli investovat do jejího rozšíření a využití stávající neobyvatelných prostor," uvedl náměstek Povšík.

Podle něj by stavba, u které se celkové náklady mohou vyšplhat k osmi milionům korun, měla být zahájena v únoru příštího roku a dokončena v letních měsících. "S novým školním rokem tak již budou prostory plně funkční," doplnil náměstek Povšík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…