Mladá Boleslav: Studenti Obchodní akademie dosáhli mimořádného úspěchu

15.12.2015 11:44

Studenti 4. ročníku Obchodní akademie Mladá Boleslav dosáhli mimořádného úspěchu v soutěži EKO tým 2015. V celostátním kole v konkurenci 14 týmů ze všech krajů obsadili 3. místo.

Mladá Boleslav: Studenti Obchodní akademie dosáhli mimořádného úspěchu
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Koncem září se studenti 4. ročníku obchodní akademie zúčastnili krajské soutěže EKO tým 2015 ve Vlašimi. Tým vytvořili Ester Gůttlová, Vojtěch Drbohlav a Filip Pokorný. Soutěž se skládala ze dvou částí. Vědomostní test obsahoval otázky z ekonomiky, účetnictví, informačních technologií a všeobecného přehledu. Ve druhé části studenti předvedli prezentaci na téma „Vyhráli jste milion korun. Co s nimi?“ Po výborném výkonu v obou částech soutěže se studenti umístili na 1. místě a postoupili do celostátního kola v Ústí nad Labem.

Účast v celostátním kole předpokládala ještě před samotnou soutěží zpracovat projektovou práci v předepsaném rozsahu a na dané téma. Zadané téma bylo „Co by se mohlo vylepšit v okolí naší školy.“ Studenti zpracovali projekt, kde navrhli výstavbu rozhledny. V souvislosti s projektem se obrátili i na vedení města Mladá Boleslav, kde se zajímali o postup v případě realizace takové akce.

Samotná soutěž proběhla 8. prosince. Zde museli studenti znovu předvést svoje znalosti ve vědomostním testu a prezentaci na téma „Euro ano či ne?“ Po výborném výsledku ve všech částech soutěže obsadili v konkurenci 14 týmů ze všech krajů 3. místo. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…