Mladá Boleslav: Tísňová péče může zvýšit bezpečnost občanů

24.01.2020 11:11

Vedení města Mladá Boleslav pracuje na možností navýšení bezpečnosti občanů města pomocí služby tísňová péče. Doposud ji klienti využívají k monitoringu zdravotního stavu a kondice lidí v seniorském věku.

Mladá Boleslav: Tísňová péče může zvýšit bezpečnost občanů
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Tísňová péče by tak mohla být k dispozici i pro klienty, kteří ještě nedosáhli seniorského věku a používat by se mohla na kontaktování dohledového pracoviště nejen v případě zdravotního, ale i bezpečnostního problému.

Zástupci města v čele s náměstkyní primátora Miroslavou Kašpárkovou a vedoucím oddělení bezpečnosti a prevence kriminality Vladislavem Králem proto navštívili jedno z dohledových pracovišť tísňové péče, které sídlí v Praze, ale působí na území celé republiky. Zde se seznámili s jeho provozem a možnostmi provozu služby v podmínkách města Mladá Boleslav.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…