Mladá Boleslav: V areálu volnočasových aktivit mají začít brzy sadové úpravy

31.03.2012 8:25

Do budoucího parčíku nad parkovacím domem na Staroměstském náměstí, který je součástí areálu volnočasových aktivit, se začátkem příštího týdne začnou navážet podkladové vrstvy a zemina a odstartují tak první sadové úpravy.

Mladá Boleslav: V areálu volnočasových aktivit mají začít brzy sadové úpravy
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Firma CGM již dnes také za pomoci autojeřábu začala usazovat a montovat venkovní schodiště z prefabrikovaných dílů a dále také pódiové stupně mezi vstupním objektem a vjezdem do parkovacího domu. Následnou úpravou okolí těchto prvků se také opět zlepší celkový vzhled budovaného areálu.

Pracuje se zároveň dále na provizorním statickém zajištění sklepení, které bude součástí areálu. Tyto práce mají skončit do konce příštího týdne, kdy bude mít již radnice také k dispozici projekt a ocenění definitivního statického zabezpečení. Pak bude nutné rozhodnout, v jakém rozsahu se tyto práce provedou a do jaké míry bude možné uskutečnit plány na zpřístupnění sklepení pro veřejnost.

Investorem projektu areálu volnočasových aktivit je město Mladá Boleslav, které jej hodlá vybudovat s pomocí dotace z Regionálního operačního programu NUTS 2 Střední Čechy. Dokončení stavby se předpokládá do konce května 2012.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…