Mladá Boleslav: V sokolovně pokračují práce na krytém bazénu

10.12.2019 15:13

V suterénu sokolovny v Palackého ulici pokračuje rekonstrukce krytého bazénu, která začala již v loňském roce. Práce probíhají jak v interiéru, tak vedle budovy na technologickém centru a jeho připravovaném zastřešení. I když se již podařilo řadu věcí na rekonstrukci bazénu dokončit, práce potrvají i v příštím roce.

Mladá Boleslav: V sokolovně pokračují práce na krytém bazénu
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

V bazénu je již nová betonová vana, na které se vyhlazuje finální povrch, na který bude položena fólie. Bude se pokračovat v instalaci odvodňovacích kanálků a na dalších úpravách v interiéru. Velký díl prací se ovšem v prosinci odehrává také venku, ve stavební jámě z boku budovy, kde se bude zastřešovat zázemí pro technologie.

Jsou již také připraveny prostory pro šatny, sprchy a toalety, kde je potřeba dokončit rozvod elektroinstalace. Sprchy, šatny a toalety budou oddělené zvlášť pro muže a ženy, další toalety budou u východu z areálu bazénu. Kromě vlastního bazénu a zázemí zde bude také vířivka, parní komora a nový bude i způsob osvětlení.

Rozvody vody jsou téměř hotové, rozvody elektřiny se musí ještě dokončit a na řadu přijdou veškeré obklady. Dosud se také neupravoval vstupní prostor, kde bude recepce, turnikety a další potřebné vybavení.
Vzhledem k tomu, že práce probíhají v historickém objektu sokolovny, během stavby se musí průběžně řešit různé nečekané komplikace, s nimiž nepočítal původní projekt a které stavbu prodlužují.


Dokončení bazénu a jeho otevření pro veřejnost se plánuje během roku 2020, ale jasný termín se bude upřesňovat až v dalším průběhu stavby. Rekonstrukce a oživení krytého pětadvacetimetrového bazénu s příslušným vybavením a zázemím v sokolovně je v zájmu města i automobilky Škoda Auto.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

16:29 Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

Letní program akcí stezky Industry Open startuje v polovině května. Návštěvníkům se po loňském úspěc…