Mladá Boleslav podpoří opravu dalších památkových objektů

01.04.2011 8:19

Rada města souhlasila s poskytnutím finančních prostředků na úhradu podílu města k dotaci v rámci státního Programu regenerace městských památkových rezervací a městských památkových zón.

Mladá Boleslav podpoří opravu dalších památkových objektů

Příspěvky města, který musí ještě schválit zastupitelstvo, budou určeny na opravy náhrobků na židovském hřbitově a dále na opravy domů č.p. 15 a 25 na Staroměstském náměstí.

Rada tak souhlasila s příspěvkem města 100.000 Kč Židovské obci v Praze na obnovu a restaurování náhrobků židovského hřbitova v Mladé Boleslavi, dále s příspěvky ve stejné výši soukromým vlastníkům na obnovu fasády, střechy a rekonstrukce přední budovy měšťanského domu č.p. 25 a na výměnu střešní konstrukce a krytiny u zadního domu č.p. 15 na Staroměstském náměstí. Primátor Raduan Nwelati upřesnil, že všechny tyto opravy budou zajištěny z více zdrojů, tedy za pomoci příspěvku města, státní dotace a finanční spoluúčasti vlastníků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.