Moravská Třebová: Využijte možnost získání dotace z rozpočtu města

29.12.2019 10:06

Blíží se termín podávání žádostí o dotace určené na podporu akcí a činností neziskových organizací, právnických a fyzických osob, které působí na území města a provozují veřejně prospěšné aktivity a volnočasovou činnost. První kolo příjmu žádostí bude probíhat od 1. do 31. ledna 2020.

Moravská Třebová: Využijte možnost získání dotace z rozpočtu města
Foto: wikipedia
Popisek: Moravská Třebová, náměstí s radnicí

Jednorázově poskytované neinvestiční dotace jsou vázané na konkrétní činnosti nebo akce, zaměřené na podporu aktivit zejména v následujících oblastech: kultura, sport a turistika, sociální služby a životní prostředí. Celkový předpokládaný roční objem finančních prostředků určených na dotace v rámci tohoto programu činí cca 1 045 000 Kč a je limitován objemem finančních prostředků, který je vyčleněn na program ve schváleném rozpočtu města Moravská Třebová na daný rozpočtový rok.

Novinkou je přesun agendy, spojené s přidělováním dotací města, z odboru finančního na odbor sociálních věcí a školství. Veškeré dotazy a úkony, spojené s žádostmi o finanční podporu, směřujte na Jitku Selingerovou (e-mail ZDE, +420 461 353 056).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…