Most: Město zabodovalo ve Zlatém erbu s virtuální mapou

05.03.2020 20:51

Z krajského kola soutěže Zlatý erb si dnes město Most odvezlo druhé místo za nejlepší elektronickou službu v kategorii Smart city.

Most: Město zabodovalo ve Zlatém erbu s virtuální mapou
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

Tentokrát zabodovala 360° virtuální mapa města Mostu. Díky této jedinečné prohlídce má město šanci ukázat Most lidem jinak a nalákat je k návštěvě zajímavých míst, památek a dalších.

Virtuální prohlídka je doplněna o interaktivní prvky, umí zobrazit video, text, fotografie, zvukový soubor, logo, jídelní lístek, ceník, technické parametry, historii objektu a další nebo odkáže na webové stránky. Díky systému scanování Matterport jsme dokázali vytvořit například nádhernou vizualizaci nového mosteckého Fun Parku, kdy se lidé doma mohou dopředu podívat, co je na místě čeká a co v novém Fun Parku uvidí.  Virtuální mapu najdete zde

V Ústeckém kraji soutěžilo ve Zlatém erbu 35 projektů, o 7 více než v loňském roce, nejvíce jich bylo přihlášeno v kategorii elektronických služeb. Prvenství v této kategorii putuje do Bíliny. Na třetím místě v této kategorii skončilo se službou Portál občana město Podbořany.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Ve městě se na zkoušku objeví barevné koše na tříděný odpad

7:17 Hradec Králové: Ve městě se na zkoušku objeví barevné koše na tříděný odpad

V Hradci Králové se na více než dvou desítkách míst objeví barevné koše na tříděný odpad. Lidé tak b…