Most: Nezastavujeme, máme zpoždění. Mostecká bude dva dny

07.01.2022 17:17 | Tisková zpráva

V roce 2022 chce město Most stihnout 120 akcí, které jsou nyní připraveny v zásobníku odboru školství, kultury a sportu. Hlavní pořadatelství nebude vždy na odborech magistrátu města, ale na každé akci bude město Most někdy větším, někdy menším způsobem spolupracovat.

Most: Nezastavujeme, máme zpoždění. Mostecká bude dva dny
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

Těšit se můžete například na farmářské trhy, Masopust, Divadelní festival NaNečisto nebo Velikonoční jarmark. Ve spolupráci s OC Central chystáme úspěšný Food Festival Most. Připravuje se také série minifestivalů s názvem Malá Paříž. Celý koncept zahrnuje celkem deset nedělních programů o dvou až třech hudebních vystoupeních. Vše odstartuje 22. května a skončí 25. září.

O své nepřijdou ani milovníci filmů. Pracujeme s variantou přesunu Letního kina z Benediktu, kde bude probíhat rekonstrukce amfiteátru, do Radničního parku. Mosteckou slavnost chystáme v novém formátu, který rozložíme do dvou dnů. Začneme v pátek odpoledne a skončíme v sobotu pozdě večer.

První polovina roku bude bohatá i na sportovní akce. Sportovat se bude nejen na jezeře Most, ale i na Matyldě, Benediktu či Resslu.

Plány by byly, chuť také. Nezbývá než věřit, že letošní rok na akcích města prožijeme nespočet krásných kulturních a sportovních zážitků bez omezení a přesouvání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…