Most: Podání nominace na Cenu města

27.05.2022 8:31 | Tisková zpráva

Znáte ve svém okolí někoho (občana, právnickou osobu, popř. jiný subjekt), o němž se domníváte, že se svou prací či jinou činností zasloužil o rozvoj a popularitu našeho města v České republice i zahraničí? Můžete jej nominovat na Cenu města Mostu.

Most: Podání nominace na Cenu města
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

Jak na to?

Uveďte jméno, příjmení a adresu (pokud je Vám známa) Vámi nominované osoby, doplňte její zásluhy, za které ji nominujete (stručně jednou větou, příp. je poté ještě můžete rozepsat), a tuto svou nominaci doručte na odbor školství, kultury a sportu nejpozději do 31. května běžného kalendářního roku. Nominaci můžete zaslat klasickou či e-mailovou poštou nebo donést osobně. Kontaktní osobou je Ilona Radicsová.

Co se bude dít dál?

Seznam všech doručených nominací bude postoupen k projednání předsedům klubů zastupitelů a nezávislým a nezařazeným zastupitelům, poradě primátora a následně Radě města Mostu, která doporučí Zastupitelstvu města Mostu kandidáta či kandidáty schválit. Celý proces je ukončen na podzim daného roku.

Samotná Cena města Mostu je zpravidla slavnostně předána u příležitosti oslav Dne vzniku samostatného československého státu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Heulosem ve čtvrtek proběhnou světlušky

13:37 Jihlava: Heulosem ve čtvrtek proběhnou světlušky

Noční běh pro Světlušku se v Jihlavě uskuteční 16. května. Veškerý výtěžek ze startovného půjde proj…