Most: Projekt firemního dobrovolnictví

08.09.2018 12:42

Třetí ročník projektu firemního dobrovolnictví společnosti Severočeská teplárenská se uskuteční ve středu 12. září 2018 v rámci pomoci Kojeneckému ústavu v Mostě.

Most: Projekt firemního dobrovolnictví
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

Stejně jako loni vyvezou dobrovolníci děti za hranice ústavu, tentokrát však mezi zvířátka do Selského dvora v Braňanech. Každý účastník se bude během dopoledne věnovat jednomu z dětí, kterému tak zprostředkuje nevšední zážitek, pro jiné děti tak běžný.

„Svůj první projekt firemního dobrovolnictví pod názvem SETEP DAY zrealizovala společnost Severočeská teplárenská v roce 2016, kdy svou pomoc nabídla mosteckému kojeneckému ústavu. Den strávený s malými dětmi s pohnutými osudy zaměstnance nadchl natolik, že si přáli učinit z této akce tradici. Letos ovšem dochází k drobné změně a to místa, kam dobrovolníci s dětmi vyrazí. Předchozí dva roky si děti užívaly Zooparku v Chomutově, tentokrát to budou domácí zvířátka a koně v Selském dvoře v Braňanech,“ sdělila Miloslava Kučerová, tisková mluvčí komořanské teplárny.

Datum a čas:
středa 12. září 2018 v 8:00

Místo:
Kojenecký ústav v Mostě, Husitská 1683
v 8:30 přesun do Selského dvora v Braňanech

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…