Most: Rekreační plocha na Matyldě se vylepší

05.12.2020 18:01

Zastupitelům doporučují radní schválit realizaci stavby rekreační plocha Matyldy včetně bezúplatného převzetí dokončené stavby do majetku města.

Most: Rekreační plocha na Matyldě se vylepší
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

Účelem stavby je revitalizace rekreační plochy Matylda a zlepšení podmínek pro využívání této vodní plochy za účelem rekreace. Stavební úpravy zahrnují především výstavbu nové účelové komunikace kolem vodní plochy Matylda včetně zpevněných ploch, chodníků, parkovišť a základních inženýrských sítí. V rámci stavby bude upraveno veřejné prostranství v jižní části vodní plochy v okolí nově vybudované recepce a sociálních zařízení provozovatele areálu. Stejně tak v lokalitě vzniknou tři nová parkoviště. Rozpočtové náklady stavby, která bude převážně financováno ze státních prostředků (tzv. 15 ekomiliard), činí 228.000.000 Kč včetně DPH. Spoluúčastí statutárního města Most je realizace svítidel veřejného osvětlení podél asfaltové komunikace ve finančním objemu cca 1.850.000 Kč včetně DPH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

11:17 Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

V rámci příprav oslav 90. výročí založení Botanické zahrady Petra Albrechta v Prostějově, které se u…