Náchod: Návštěvníci Malých lázní se vydali na cestu do podvodního světa s Mirkem Brátem

23.02.2024 19:26 | Tisková zpráva

Ve čtvrtek 22. února v podvečerních hodinách proběhla další zajímavá přednáška v Malých lázních, tentokrát na téma „Sladko-slané magické hlubiny".

Náchod: Návštěvníci Malých lázní se vydali na cestu do podvodního světa s Mirkem Brátem
Foto: Náchod
Popisek: Náchod

Pan Mirek Brát, sportovní potápěč, podvodní fotograf a autor mnoha článků, prostřednictvím promítaných fotografií a poutavého vyprávění poodhalil pestrý život v zatopených písnících, jezerech, řekách i mořích. S návštěvníky se podělil také o své zážitky a poznatky z dlouholetého výzkumu vodního prostředí a představil své publikace z knižního projektu Mare Nostrum, které bylo na místě možné i zakoupit.

Vítaným zpestřením přednášky byla praktická ukázka základního vybavení sportovního potápěče, kterou zajistili členové Vodní záchranné služby ČČK.

Pokud jste přednášku nestihli, ale rádi byste si vybrané snímky Mirka Bráta z vodních hlubin prohlédli „naživo", máte poslední možnost navštívit výstavu, která je umístěna v sále infocentra v Malých lázních do 29. února. Vstup je zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

11:17 Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

Desítku zbrusu nových podcastů, speciální prohlídky či asistenci pro znevýhodněné návštěvníky a zejm…