Náchod: První jarmark v Malých lázních slavil úspěch

18.06.2022 19:03 | Tisková zpráva

V sobotu 11. 6. 2022 se v areálu Malých lázní v Bělovsi konal tradiční jarmark. Počasí přálo a tak není divu, že jak trhovců, tak i návštěvníků bylo velké množství.

Náchod: První jarmark v Malých lázních slavil úspěch
Foto: Náchod
Popisek: Náchod

Prodejců, kteří nabízeli různé zboží, bylo téměř dvacet, a namátkou zde byly zastoupeny šperky, tradiční kosmetika, hrnčířské výrobky, pečivo, koření a mnoho dalšího. V pořádání lázeňských trhů bychom rádi pokračovali i v budoucnu a udělali z této akce milou tradici.

Pokud jste letošní červnové trhy nestihli, nezoufejte, již 17. září proběhnou další. Řada trhovců už přislíbila svou účast.

Dále bychom vás rádi pozvali na kulturní léto do Malých lázní. První koncert na kolonádě se uskuteční již 10. 7. 2022. Přijďte si užít příjemné odpoledne, vychutnat si skvělou kávu v místní kavárně a zaposlouchat se do hudebních skladeb.

Všichni jste srdečně zváni.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Zajímá mě, co si přeje ODS?

Protože vy na jednu stranu tvrdíte, že: ,,Zdá se, že si voliči nepřejí další federalizaci EU, bezbřehou migraci a ničení konkurenceschopnosti a životní úrovně radikální zelenou ideologií vtělenou do Green Dealu. To je nadějná zpráva." Jak ale vysvětlíte vaše spojení s Lidovci a TOPkou? Nemyslíte, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Půlmaraton jako dvoudenní běžecký festival

20:27 Olomouc: Půlmaraton jako dvoudenní běžecký festival

S novými závody na kratší vzdálenosti a dalšími novinkami se letos představí Mattoni Půlmaraton Olom…