Náchod: Vedení města popřálo seniorům

28.12.2022 15:56 | Tisková zpráva

Vánoce se nezadržitelně blíží a v letošním roce mohli po dlouhé době popřát zástupci města Náchoda našim seniorům konečně osobně a předat jim vánoční balíčky od města Náchoda.

Náchod: Vedení města popřálo seniorům
Foto: Náchod
Popisek: Náchod

Starosta Jan Birke a místostarostové Jan Čtvrtečka, František Majer a Milan Vik zavítali do náchodské Betanie, Domova důchodců, penzionu Marie a domova pro seniory Harmonie. Předvánoční čas byl ideální příležitostí na chvilku se zastavit, informovat obyvatele těchto zařízení o tom, co je ve městě nového a co se chystá, a popřát všem krásné a klidné prožití vánočních svátků a do nového roku 2023 především hodně zdraví!

Zástupci města při této příležitosti popřáli také paní Pokorné v Domově důchodců k neuvěřitelným 101. narozeninám. Děkujeme všem, kteří o naše seniory dnes a denně pečují, a vytvářejí jim tak důležité zázemí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Boněcký rybník. Nová čtvrť pro kvalitní bydlení

19:27 Zlín: Boněcký rybník. Nová čtvrť pro kvalitní bydlení

Celkem 400 bytů, z toho 280 na městských pozemcích a 120 na parcelách soukromých investorů nabídne n…