Náchodští dobrovolní hasiči mají nové vybavení

28.05.2015 6:31 | Zprávy

Královéhradecký kraj ze svého rozpočtu poskytl Městu Náchod neinvestiční dotaci ve výši 200 tisíc Kč na podporu činnosti Jednotky sboru dobrovolných hasičů Náchod.

Náchodští dobrovolní hasiči mají nové vybavení
Foto: Náchod
Popisek: Náchod

"Díky těmto finančním prostředkům bylo začátkem roku 2015 obnoveno hasičské vybavení pro práce při povodních a práce na vodě", upřesnil starosta Jan Birke.

Náchodští dobrovolní hasiči tak mohli nakoupit elektrocentrálu, čerpadla a obleky pro práci ve vodě. Nové vybavení bude rozmístěno v jednotlivých hasičských družstvech a poslouží zejména k činnostem při povodních a mimořádných událostech spojených s přívalovými dešti (odčerpání vody ze zatopených domů, vozovek či viaduktů). "Nové vybavení do budoucna zajistí zlepšení akceschopnosti jednotek a pomůže ke zvýšení bezpečnosti obyvatel města Náchoda", dodal starosta.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Aleš Dufek byl položen dotaz

Přemýšlíte, proč jste nevyhráli?

Napadlo vás, že si za to můžete jen a jen sami, tím, jak všechny hned urážíte, jak o sobě mluvíte jako o těch jediných demokratech a jak jsou jen ty vaše názory správné? Logicky se to dotýká pak každého, kdo má jiný pohled na věc než vy a dá pak hlas někomu jinému, i když třeba s řadou věcí, co pros...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Písek: Radnicí zněl cinkot medailí, přinesli je ukázat písečtí „ZIPáci“

13:37 Písek: Radnicí zněl cinkot medailí, přinesli je ukázat písečtí „ZIPáci“

Tanečnice a tanečníci z Tanečního centra Z.I.P. se spolu s lektory přišli na radnici podělit o rados…