Nadace Terezy Maxové dětem a Hlavní město Praha přichystaly společnou oslavu Dne dětí

31.05.2013 20:29

Na koupališti Petynka v Praze 6 se zítra bude od 10 do 17 hodin slavit Mezinárodní den dětí. Akci nazvanou TERIBEAR DĚTEM pořádá Nadace Terezy Maxové dětem pod záštitou radní Heleny Chudomelové (TOP 09).

Nadace Terezy Maxové dětem a Hlavní město Praha přichystaly společnou oslavu Dne dětí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pohled na Prahu

Spolu s Terezou Maxovou se akce zúčastní například fotbalista Jan Koller, režisér Jakub Kohák a řada dalších osobností

Nadace Terezy Maxové pořádá oslavu svátku dětí každoročně. Letos poprvé je určena široké veřejnosti. „Nadace v minulosti pravidelně slavila dětské dny v konkrétních zařízeních – ať už v kojeneckých ústavech či dětských domovech. Chtěli jsme udělat co nejkrásnější den dětem, které zde vyrůstají. Celou pozornost upnout jen a pouze na ně, bez zbytečné publicity kolem. Letos jsme se rozhodli, že zcela změníme přístup k tomuto svátku. Poprvé jej pořádáme na „neutrálním místě“, tj. mimo hranice ústavu, a zveme nejen děti z dětských domovů, ale i pěstounských rodin a nejširší veřejnost,“ uvedla patronka nadace Tereza Maxová.

„Spolupráci hlavního města s Nadací Terezy Maxové při pořádání oslav Dne dětí považuji za vzájemně prospěšnou. Praha je zřizovatelem dvou dětských domovů, které se do této akce zapojí. Věřím, že nejen pro ně, ale pro všechny děti, které se akce zúčastní, bude tento sváteční den plný radosti a krásných zážitků,“ řekla radní Helena Chudomelová. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Magistrát hl.m. Prahy

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…