Nominujte děčínskou osobnost na Cenu města

25.08.2015 16:09

Do konce září je možné nominovat osobnosti na Cenu města Děčína. Ta je především morálním oceněním udělovaným za zvláštní zásluhy o rozvoj města Děčín nebo jeho propagaci v České republice či v zahraničí, nebo za významnou činnost nebo dílo v různých oblastech veřejného života, přinášející prospěch zejména občanům města Děčín nebo samotnému městu Děčín, nebo mající i celospolečenský význam.

Nominujte děčínskou osobnost na Cenu města
Foto: decin.cz
Popisek: Děčín

Poprvé byla Cena udělena v roce 2009, kdy ji získali Josef Waldmann, Rudolf Felzmann, posledními držiteli Ceny jsou Mahulena Čejková a Karel Bělina.

Nominace mohou občané posílat do konce září na adresu: Magistrát města Děčín, Odbor školství a kultury, Mírové nám. 1175/5, Děčín IV, 405 38, nebo na e-mail: posta@mmdecin.cz. Statut a pravidla udělování Ceny jsou k dispozici na webu města, odkaz Dokumenty/Školství, kultura, sport.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…