Nový Bor: Opravy uzavřou Smetanovu ulici a kruhové objezdy na Okrouhlou

08.08.2022 12:33 | Tisková zpráva

Plánované rekonstrukce ulice Smetanovy a kruhových objezdů mezi Novým Borem a Okrouhlou přinesou od pondělí 8. srpna dopravní omezení pro řidiče v Novém Boru.

Nový Bor: Opravy uzavřou Smetanovu ulici a kruhové objezdy na Okrouhlou
Foto: René Latko / novy-bor.cz
Popisek: Nový Bor

Začátkem příštího týdne zahájí město Nový Bor kompletní rekonstrukci komunikace v ulici Smetanova. Současně s tím dělníci od křižovatky s Wolkerovou ke kinu opraví zvlněný chodník a vymění rozpadlé betonové obrubníky za žulové na straně u parku.

Práce za zhruba 5,5 milionu korun začnou v pondělí 8. srpna a potrvají přibližně 2 měsíce. Po celou dobu bude ulice Smetanova mezi ulicemi Dvořákova a Wolkerova neprůjezdná. Objízdná trasa povede ulicemi Dvořákova – Sklářská – Wolkerova. Náhradní zastávky pro autobusovou dopravu budou v ulici Dvořákova u mostu.

„Chodník na straně u DDM Smetanka opravíme příští rok. Musíme počkat, až soukromý investor zrealizuje projekt na uložení optických kabelů,“ doplnila vedoucí technické správy města Zdeňka Schreibová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…