„Je to skvělá zpráva,“ reagoval Jiří Šmoldas, který provozuje restaurace Pod Limpou, U Nadporučíka Lukáše a U Červeného volka. „Jsme pod vodou, na pokraji krachu,“ přiznal Šmoldas s tím, že se nyní snaží udržet restaurace alespoň rozvozem jídel. „Cokoliv je lepší, než nic, udržení restaurací je na závislé na dobré vůli všech, i samotných zaměstnanců,“ doplnil Šmoldas.
Podobný názor měl Román Lípa z ikonického olomouckého podniku Opera. Zahrádku už staví, zatím ji budou opravovat a natírat. „Určitě nám takový krok ze strany města pomůže, i když si nejsem jist, jestli její provoz vůbec bude ekonomický,“ řekl Lípa, který zatím čeká na pravidla, jak je stanoví vláda.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV