Olomouc: Třetí díl soutěže o kolo Specialized už ve čtvrtek

15.08.2017 10:05

Třetí ze čtyř kvalifikačních kol soutěže Specialized Grand Prix Semafor se pojede ve čtvrtek 17. srpna na olomouckém dopravním hřišti Semafor. Start je naplánován na 15 hodin.

Olomouc: Třetí díl soutěže o kolo Specialized už ve čtvrtek
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

Seriál týmové dopravní soutěže odstartoval letos v květnu. Hlavní cenou pro absolutního vítěze finálového kola bude dětské kolo Specialized.

„Tým tvoří rodič, případně jiná ososba starší patnácti let, a dítěte, které zvládá jízdu na bicyklu a mladší patnácti let,“ vysvětlil manažer centra Semafor Josef Línek. Tým musí absolvovat čtyři soutěžní disciplíny teoretický test, jízdu zručnosti, základy poskytování první pomoci a praktickou jízdu na kole nebo koloběžce.

Z každého kvalifikačního kola postupují tři nejlepší do velkého finále. To se uskuteční 21. září. Opakovaná účast v kvalifikačních kolech je možná a soutěžícímu týmu se pro postup do finále počítá nejlepší dosažený výsledek.

„Vítězové jednotlivých kvalifikačních kol dostávají odměny ihned po vyhlášení,“ doplnil Línek.

V doprovodném programu soutěže se představí městská policie, Fakulta tělesné kultury UP, lanové centrum Proud nebo zábavné a nafukovací atrakce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…