Opava: Nabité léto na terase Obecního domu pokračuje

08.08.2021 7:35

Opavská kulturní organizace (OKO) připravila pro zájemce po celé prázdniny pestré „Léto na terase.“ I v srpnu se na terase Obecního domu na Ostrožné ulici koná každý pátek párty s programem. V úterky a čtvrtky si tu navíc návštěvníci mohou dopoledne zacvičit s lektorkou.

Opava: Nabité léto na terase Obecního domu pokračuje
Foto: liberix.cz
Popisek: Opava

„Večírky na naší vyzdobené terase byly v červenci opravdu výjimečné a měly úžasnou atmosféru. Každý byl v jiném stylu a návštěvníci jejich pestrost uvítali. Zájemci si navíc mohli zdarma prohlédnout i výstavu Romana Vondrouše Pandemie v Galerii Eisler. A ve stejném duchu se program ponese i tento měsíc,“ říká Dominik Beneš, dramaturg Opavské kulturní organizace.

V srpnu nabídnou páteční večery, od 18:00 hodin folklorní večer s cimbálovou muzikou Konopjan, skvělé sety v podání Clownfish dj’s i legendární vinylové Praskání Rosti Petříka.

Návštěvníci mohou na akcích pro větší pohodu využít i občerstvení, které zajišťuje Kavárna Obecního domu. Na DnB večer s Clownfish je navíc připraven Císařský pivovar a speciality z grilu. Program se v případě nepřízně počasí přesune do Schösslerova salónku. Vstupné na koncerty činí od 70 do 100 korun a vstupenky jsou v předprodeji na recepci Obecního domu nebo k dostání na akci samotné.

Terasu však mohou v úterky a čtvrtky od 9:00 hodin využít i milovníci pohybu, pro které pokračují pravidelná letní cvičení pod vedením lektorky Marie Ševčíkové, zaměřená na protažení a posílení celého těla s využitím prvků jógy, pilates a cviků pro zdravá záda. Vstupné stojí 50 korun.

Podrobnosti ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Tomáš Czernin byl položen dotaz

Válka na Ukrajině

Pane senátore, opravdu věříte tomu, že má Ukrajina šanci Rusko porazit, a že ji USA a ostatní budou podporovat do nekonečna? Nechápejte mě špatně, přeji si, aby Ukrajina Rusko porazila, ale myslím, že je to dost nereálná vize. A co mě ještě na vašem komentáři zarazilo je, že v něm vůbec nepíšete o m...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Dronaři vylepšili aplikaci mapující dopravní nehody, nově ji nasnímají ve 3D

16:09 Plzeň: Dronaři vylepšili aplikaci mapující dopravní nehody, nově ji nasnímají ve 3D

S ještě lepší aplikací, mapující dopravní nehody, přišli plzeňští dronaři. Crash Inspektor, jak se v…